Już wkrótce otwarcie kolejnej restauracji McDonald's w regionie. Obiekt powstaje w Miejscu Obsługi Podróżnych Echa Leśne, przy drodze krajowej E77. Otwarcie planowane jest na przełom sierpnia i września. – Cieszymy się z tej lokalizacji. W restauracji zatrudnienie znajdzie kilkadziesiąt osób i to właśnie z myślą o kandydatach, we wtorek 23 sierpnia organizujemy otwarte spotkanie informacyjno-rekrutacyjne – mówi Anna Wochniak, kierowniczka restauracji McDonald's MOP Echa Leśne.
Spotkanie odbędzie się w Miejskim Centrum Kultury w Skarżysku-Kamiennej przy ulicy Słowackiego 25, w godzinach 10:00-14:00. – Nie trzeba się w żaden sposób przygotowywać. Na miejscu odpowiemy na pytania, udzielimy informacji i przyjmiemy zgłoszenie. Pokażemy ścieżkę rozwoju w restauracji i naszą ofertę. A to wszystko przy aromacie naszej pysznej kawy i słodkich przekąskach z McCafe® – dodaje Anna Wochniak.
Dla kogo jest praca w Maku? Dla każdego, kto chce pracować! Płeć, wiek, wykształcenie, doświadczenie i pochodzenie nie mają znaczenia, sieć jest otwarta na każdego i gwarantuje równe szanse. Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, możliwości awansów, system szkoleń i elastyczny grafik, który umożliwia pracę w pełnym lub mniejszym wymiarze godzin, a także łączenie zatrudnienia z nauką, wychowaniem dziecka czy swoim hobby.
W ponad 500 restauracjach w Polsce pracuje ponad 31 tysięcy osób: 18- i 74-latkowie, przedstawiciele 26 narodowości i 7% osób z niepełnosprawnościami. Podstawowym stanowiskiem w każdym McDonald's jest pracownik restauracji. Ta rola pozwala na sprawdzenie się w różnych obszarach: przy przygotowaniu produktów, obsłudze gości, sprzedaży. Chętni awansują szybko i obejmują rolę instruktora, czyli osoby wdrażającej nowych pracowników. Ciekawym stanowiskiem jest również rola Lidera Gościnności – pracownika wspierającego gości w składaniu zamówień, dbającego o pozytywne doświadczenia i dobrą atmosferę w restauracji. McDonald's to również stanowiska managerskie i asystenckie, a ich objęcie jest dla chętnych wyłącznie kwestią czasu. – Sama również zaczynałam jako pracownik restauracji. Wsparcie kolegów i koleżanek oraz liczne ciekawe szkolenia pozwoliły mi awansować aż do stanowiska kierownika. Dziś biorę udział w otwarciu nowej restauracji i bardzo cieszy mnie ten etap. Szukam ludzi, z którymi stworzę to miejsce od podstaw – mówi Anna Wochniak i dodaje – serdecznie zapraszam na spotkanie informacyjne. We wtorek 23 sierpnia czekam na wszystkich chętnych, którzy chcą pracować i rozwijać się razem z nami!
***
McDonald's Polska rozpoczął działalność w 1992 roku, otwierając pierwszą restaurację w Warszawie. Obecnie w Polsce działa ponad 500 restauracji sieci, które zatrudniają ponad 31 000 osób. Prawie 90% z nich to obiekty prowadzone przez 90 niezależnych przedsiębiorców w oparciu o umowę franczyzy z McDonald's.
Spotkanie odbędzie się w Miejskim Centrum Kultury w Skarżysku-Kamiennej przy ulicy Słowackiego 25, w godzinach 10:00-14:00. – Nie trzeba się w żaden sposób przygotowywać. Na miejscu odpowiemy na pytania, udzielimy informacji i przyjmiemy zgłoszenie. Pokażemy ścieżkę rozwoju w restauracji i naszą ofertę. A to wszystko przy aromacie naszej pysznej kawy i słodkich przekąskach z McCafe® – dodaje Anna Wochniak.
Dla kogo jest praca w Maku? Dla każdego, kto chce pracować! Płeć, wiek, wykształcenie, doświadczenie i pochodzenie nie mają znaczenia, sieć jest otwarta na każdego i gwarantuje równe szanse. Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, możliwości awansów, system szkoleń i elastyczny grafik, który umożliwia pracę w pełnym lub mniejszym wymiarze godzin, a także łączenie zatrudnienia z nauką, wychowaniem dziecka czy swoim hobby.
W ponad 500 restauracjach w Polsce pracuje ponad 31 tysięcy osób: 18- i 74-latkowie, przedstawiciele 26 narodowości i 7% osób z niepełnosprawnościami. Podstawowym stanowiskiem w każdym McDonald's jest pracownik restauracji. Ta rola pozwala na sprawdzenie się w różnych obszarach: przy przygotowaniu produktów, obsłudze gości, sprzedaży. Chętni awansują szybko i obejmują rolę instruktora, czyli osoby wdrażającej nowych pracowników. Ciekawym stanowiskiem jest również rola Lidera Gościnności – pracownika wspierającego gości w składaniu zamówień, dbającego o pozytywne doświadczenia i dobrą atmosferę w restauracji. McDonald's to również stanowiska managerskie i asystenckie, a ich objęcie jest dla chętnych wyłącznie kwestią czasu. – Sama również zaczynałam jako pracownik restauracji. Wsparcie kolegów i koleżanek oraz liczne ciekawe szkolenia pozwoliły mi awansować aż do stanowiska kierownika. Dziś biorę udział w otwarciu nowej restauracji i bardzo cieszy mnie ten etap. Szukam ludzi, z którymi stworzę to miejsce od podstaw – mówi Anna Wochniak i dodaje – serdecznie zapraszam na spotkanie informacyjne. We wtorek 23 sierpnia czekam na wszystkich chętnych, którzy chcą pracować i rozwijać się razem z nami!
***
McDonald's Polska rozpoczął działalność w 1992 roku, otwierając pierwszą restaurację w Warszawie. Obecnie w Polsce działa ponad 500 restauracji sieci, które zatrudniają ponad 31 000 osób. Prawie 90% z nich to obiekty prowadzone przez 90 niezależnych przedsiębiorców w oparciu o umowę franczyzy z McDonald's.